Träffa sina föräldrar

Träffa sina föräldrar

Innehåll

Semester kommer och kanske måste du fira det nya året i sällskap med din älskade och hans föräldrar: vad händer om han äntligen bestämmer sig för att presentera dig? Hur man beter sig när man träffas och hur man bygger relationer i allmänhet, läs vidare.

I varje familj kommer det en stund när en pojke växer upp och blir kär. Föremålet för hans kärlek blir mycket kär för honom, och detta kan orsaka föräldrarna och särskilt mamman, känsla av svartsjuka. brand cialis Du bör dock inte skrämmas – du är klok och lugn och kommer att hantera denna situation utan problem. Det viktigaste är att kommunicera vänligt med föräldrarna till din valda, men inte komma för nära dem, tror han psykolog Anetta Orlova.

Är det värt att komma närmare?

Det finns många exempel på hur en potentiell svärmor, som kommer i nära kontakt med den framtida svärdotter, skadar förhållandet utan att inse det. Till exempel kan hon av misstag dela henne tankar om en tidigare passion hans son, för att berätta om några av hans misstankar, för att märka hans brister, eller vice versa – förmedla till honom med snedvridning vad svärdotter säger.

Nära kontakt kan resultera i mycket onödig och till och med farlig information..

Därför bör du inte komma så nära föräldrarna till din älskade man. Nära kontakt kan resultera i mycket onödig och till och med farlig information. Du kanske tänker på det värva min mammas vänskap, snabba upp vägen till altaret, men detta är inte helt sant.

Gå inte i en koalition med din svärmor, även om hon provocerar dig till det och till exempel ber om ditt stöd i utbildning eller återutbilda din man. Försök att inte prata med henne om din älskares brister. Allt som svärmor vet kommer att kännas igen av din man i det mest olämpliga ögonblicket. Kom ihåg att hälsosamt avstånd och god kommunikation med dina föräldrar är en förutsättning för harmoni i ditt förhållande..

Hur man beter sig vid en familjemiddag?

Hur man beter sig vid middagen?

Om du har satt ett tydligt mål för dig själv att behaga din mans närmaste familj, följ våra råd och ditt mål kommer att uppnås..

  • Var inte undan med att träffa med dina föräldrar, även om du är rädd. Din rädsla och ovilja att ta kontakt kan kränka både din utvalda och hans familj..
  • Det viktigaste – var uppriktig och försök att älska din mans föräldrar, för det var de som skapade personen som du känner dig lycklig med.
  • Ta inte för mycket hand om din man. Allt borde vara inom rimligheten, särskilt om han är uppvuxen av en mamma som kan vara avundsjuk på dig.
  • Erbjud din hjälp när du förbereder bordet, efter festen, hjälp med att städa upp.

Visa inte onödig omtanke för mannen. Allt ska vara inom rimligheten.