Varför säger män till en kvinna ”Du är min”

Varför säger män till en kvinna ”Du är min”

Innehåll

Vad betyder ett sådant överklagande, diskuterar vi med en psykolog.

Vad menar han med detta? Är det ett tecken på att bli kär eller en känsla av ägande? Så visar han en speciell attityd gentemot en kvinna eller ”markerar” han bara territoriet? Låt oss försöka lista ut det med vår relationsexpert.

Natalia Malysheva

Relationspsykologi

Manlig erövrare

Alla män är ägare, och oavsett deras fria livssyn, förälskade i verkligheten, kommer de att göra anspråk på sina rättigheter. När du har vunnit måste du visa din byte. Det finns inget behov av att bli förolämpad av ordet ”byte”, eftersom det är skrivet i människans undermedvetna och fixat för alltid. Världen utvecklas snabbt, men den besittningsinstinkt förblir oförändrad, rovtypen förändras, men rätten att äga en viss kvinna är oföränderlig.

Ofta gillar män inte att prata om sina känslor, för enligt deras uppfattning är allt redan synligt och klart.

”Mine” – inte alla

Och om du fortfarande inte förstår vilken typ av relation du befinner dig i, se hur din utvalda introducerar dig till sina vänner. Om han fokuserar på ”Det här är min flickvän”, ”Möt min Anna”, då varnar han omedelbart resten av männen på detta sätt att du är i ett förhållande och att du är honom. Så att hans vänner inte får illusioner och inte låtsas för dig. Andra ögonblicket när mannen förklarar ”det är mitt…”, han visar respekt i mäns psykologi, inte alla kvinnor förtjänar att kallas ”Min”.

”Mine” är en status

Visst, när en man betonar ”det här är mitt …”, definierar han status för dig och ditt förhållande, men fortsättningen av frasen är lika viktig som frasen i sig. När allt kommer omkring kan du vara ”min vän”, ”min kollega”, ”min flickvän”, ”min kvinna” – lyssna, och du kan enkelt ta reda på vem du är för den här personen.

Om din valda samtidigt kallar dig med namn och patronym, då betyder du utan tvekan mycket för honom.

Obehagliga undantag

Naturligtvis finns det undantag när en man, som pratar med hans krav, kallar varje kvinna för sig. I det här fallet, lyssna på svaren från dina vänner, de får dig inte att vänta länge. Ibland är en kort konversation när man träffar någon den mest talande och berättar mycket om din följeslagare.

Var växer benen ifrån?

Om du gräver djupare in i var benen växer, måste du återvända till den pojkaktiga barndomen. Från en tidig ålder förklarar han sina rättigheter till en skrivmaskin, block och en konstruktör. Och skyddar försiktigt ”hans”. Kom ihåg att stiliga Sashka kunde slåss med dig om du av misstag träffade hans KAMAZ? Senare, när de växer upp, definierar män sitt territorium, även om det visuellt inte är särskilt märkbart, men försök att komma till din trädgård en främling, vad kommer att hända? Naturligtvis ta reda på varför och till vem han kom. För inte så länge sedan var staden i många städer i vårt land uppdelad i distrikt och distriktets gränser bevakades noggrant. Ingen obehörig inresa tillåts, oavsett vad. Distriktets tjejer kunde inte träffa killarna från andra distrikt, på grund av detta var det många slagsmål och slagsmål. Nu har allt detta gått långt in i det förflutna, men jag upprepar att den besittningsinstinkt har bevarats.

Män har nu ett ordspråk: lita inte på din fru och bil

Hon är väldigt vältalig. Det finns dokument för bilen, men för en kvinna, till en början, kan rättigheterna förklaras muntligt. Att markera territorium liknar djurinstinkt.

Lär dig att lyssna – det blir svårt att komma in i en besvärlig kompromisssituation.!