Långväga relationer: lite romantik och sanning

Långväga relationer: lite romantik och sanning

Innehåll

Tack vare kommunikationsmedlen kan vi vara så nära och så långt samtidigt …

Under dagarna med aktiva virtuella utrymmen, sociala nätverk, alla typer av dejtingsapplikationer, relationer på avstånd uppfattas mer som normen än som något konstigt. Det är nästan som ett gästäktenskap, vilket också är ganska normalt nuförtiden. Varje fenomen har dock ljusa och mörka sidor …

1. Drömmar och fantasier

Kanske är detta den bästa motivationen för långväga relationer. Här kommer du att ha mycket tid att tänka, fantisera och drömma. Tillsammans med honom eller ensam. Drömmar och fantasier är det som håller relationerna på avstånd. Tillsammans pratar du om en underbar semester, om livet tillsammans, om hur många barn du kommer att få eller inte. Hur många kyssar ni skickar till varandra, hur mycket ni älskar varandra, längtar efter och hur ni kunde just nu … Nu, om inte för avståndet.

2. Tillsammans men separat

Detta är den perfekta typen av förhållande för dem som värdesätter personligt utrymme och frihet i allt. Å ena sidan har du en partner som du spenderar lite tid tillsammans med, å andra sidan har du ditt eget personliga liv och intressen. Du känner dig inte ensam, för en man är någonstans i horisonten och du behöver inte leta efter någon, men du ändrar inte ditt vanliga sätt att leva, utan späd det bara med romantiska möten med honom. Hur länge det kommer att vara beror på hur mycket du gillar det. Det är mycket möjligt att flera månader eller år. Förutsatt att ni båda är lika bekväma och bra i den här historien.

3. En framtid som …

Det kanske inte kommer, det kan vara lätt och glatt, det kan bedra, det kan vinka och ringa …

Alla kommer att fortsätta denna fras efter eget gottfinnande. I ett långväga förhållande finns det inga garantier för en gemensam framtid, som i ett förhållande utan avstånd. En person som är nära kan ändra sitt beslut att vara nära, och en person som är långt borta kanske vill komma närmare. Ett tillstånd av acceptans, en vilja att improvisera och arbeta med relationer är det som kommer att förbättra dem oavsett avstånd..

4. Polygami

Det är ingen hemlighet att män tenderar att henne mycket mer än kvinnor. Även om du inte heller kommer att rankas bland de rättfärdiga och heliga. Det betyder att han och du på avstånd kan vara i ett förhållande med flera kandidater för en lycklig gemensam framtid. Trots allt "tinder" frestar ständigt med nya ansikten och möjligheter. Och medan den ena är någonstans långt borta kan du alltid ta en kaffe eller gå till en bar med den andra. Därför, om du tillåter dig att vara multivariat, var redo att tillåta honom det. När allt kommer omkring kommer han fortfarande inte att berätta om det. Och troligtvis är du också för honom.

5. Styrketest

Det kommer förr eller senare i något förhållande. Men på avstånd är denna styrka alltid mycket skakig. När allt kommer omkring är det enda som håller din kommunikation igång din telefon och dator. Och om det finns avbrott i Internet, el, förlust eller skada på en elektronisk enhet, är förhållandet i stor risk. Efter att ha tappat kontakten med dig kommer han inte med en bukett blommor och en vigselring till ditt hem och kommer inte sjunga serenader under fönstret, kommer inte att be gemensamma vänner att ordna ett slumpmässigt möte för att få dig tillbaka. Han kanske helt enkelt inte vet var du bor. Efter att ha väntat en vecka eller två kommer han att tro att du har avslutat förhållandet. Och troligtvis kommer han att fortsätta att leva sitt liv, men utan dig och dina kärleksmeddelanden på morgonen och kvällen. När allt kommer omkring har du redan levt ditt eget liv i din stad och i ditt land..