Varför jag blev älskarinna: 11 uppriktiga berättelser

Varför jag blev älskarinna: 11 uppriktiga berättelser

Innehåll

Vilka situationer tvingar en kvinna att bli älskarinna? Tio icke-konstruerade bekännelser där kvinnor har funnit fördelarna med äktenskapsbrott.

Det är allmänt accepterat att alla tjejer bara drömmer om äktenskap. Livet visar att det inte finns tillräckligt många bra män för alla. Ibland hävdar flera kvinnor rättigheterna till en bra make. Om alla vill vara hustrur, men få vill bli älskarinna, varför har så många äktenskapsbrytare dykt upp i alla åldrar och tider??

Jag är rädd att äktenskapet kommer att göra mig till en ”moster”

Susanna, 32 år gammal: ”Jag kommer från en stor familj, min mamma har sex, jag har tre systrar och två bröder. cialis generic. Jag förstår fortfarande inte varför det är vanligt att förhärliga stora familjer på ett sådant sätt … Jag minns min barndom: trånghet, fattigdom, föräldrarnas eviga kamp för ett öre. Det mest fruktansvärda för mig var att i framtiden bli en kopia av min mamma – utmattad, blek, med otydligt hår, i en evig, läckande morgonrock …

Efter examen gick jag på sekreterarkurser och sedan fick jag ett jobb på ett stort företag. Och jag tappade inte! Nu har jag en stark beskyddare, han hyr en lägenhet åt mig och besöker mig flera gånger i veckan. Jag har allt jag drömde om som barn: mitt eget hem, möjligheten att ta hand om mig själv och leva vackert. Jag vill inte gifta mig alls. En älskare är en semesterkvinna. Och en fru är vardagen och tristess. Jag tror att det är därför jag är en bra älskare: Jag accepterar en man med ett leende, jag lyssnar på honom. Och de kommer att ta ut hans hjärna och hemma ”.

Jagar ungdomar

Irina, 42 år gammal: ”Jag känner att åren går och jag vill ha tid att få allt från livet. Min man är bra, pålitlig, men vi har varit tillsammans i 20 år och branden i sovrummet har länge slocknat. Vi är anslutna av barn och fastigheter, men vi är också goda vänner. Men jag behöver känslor. Endast en ung älskare kan ge en kvinna den absoluta tillbedjan hon väntar på. Vi träffade min nuvarande pojkvän i ett gym, han är tränare, 14 år yngre än jag. Denna anslutning stimulerar mig och hjälper mig att leva. Vi upprätthåller konspiration för att inte bryta upp våra familjer. Men om denna anslutning börjar hota mitt välbefinnande i familjen kommer jag omedelbart att bryta den. ”.

Från förbittring mot sin man

Nelly, 50 år gammal: ”Hela mitt familjeliv är fullt av tårar och skandaler. Redan före bröllopet höjde min man handen mot mig, och jag förlåtade det dåraktigt.

I allmänhet gick jag en gång på ett tåg, min granne i facket visade sig vara en militär – på många år, men så snygg, personlig. Han kompletterade mig hela tiden, beställde middag med champagne från matsalen. Det hände så att vårt förhållande med ”medresenären” varade i 17 år. Han hjälpte mig ekonomiskt och lyssnade och upplyste. Han var en bra man. Han dog för tre år sedan. Jag ångrar ingenting, åtminstone fanns det något bra i mitt liv ”.

Jag anser mig vara andra klass

Inna, 29 år: ”Jag skulle älska att gifta mig, jag drömmer om det. Men av någon anledning, ju mer jag drömmer om det, desto mindre chanser har jag för att starta en egen familj. Varje gång jag träffar en ny kille försöker jag till och med mentalt hans efternamn. Jag försöker göra allt så att de vill ringa mig i äktenskap: Jag visar oro, jag försöker laga något gott. Men allt slutar i ingenting, de lämnar mig bara. Jag hade redan börjat tro att jag hade någon slags celibatkrona eller något. För ett år sedan började jag en affär med en gift arbetskollega. Jag trodde att det är bättre på det sättet än att vara ensam ”.

Han kan bara inte få skilsmässa nu!

Kärlek, 32 år gammal: ”Alla pratar om älskarinnor som om de var någon form av orm. Som att de stjäl någon annans lycka. Men ordet ”älskarinna” är från ordet ”kärlek”! Jag har galen, galen kärlek till min man. Han ger mig blommor, kallar mig sin gudinna, drottning. Vi kommer definitivt att vara tillsammans, du behöver bara vänta lite. Deras äktenskap med sin fru har länge varit en ren formalitet, det finns ingen kärlek där, de sover till och med i olika rum. Men de har en dotter med hjärtfel och i allmänhet mycket dålig hälsa. Min dotter kommer att växa upp lite, och då kan vi gifta oss. Jag ser verkligen fram emot det ”.

Jag bestämde mig för att hämnas på min svurna vän

Tamara, 30 år gammal: ”Jag träffar mannen till min vän Yana. Denna situation ger mig nöje. Men Yana själv är skyldig. Jag lägger mig alltid ur mig själv, ända sedan skolan. För att vara ärlig avundades jag henne på gymnasiet. Hon studerade bättre, och hennes föräldrar klädde sig vackert, inte som jag: min mamma var rädd att jag skulle ”få in en fåll” om jag var på modet. Sedan gick vi in ​​i olika universitet, såg varandra ett par gånger. Och jag insåg att jag inte var värre än hon, jag började arbeta på mitt andra år, klädd i, ordnade mig. Och Yana var tvärtom korroderad, började simma, som sin mamma. Och sedan gifte sig Yana med en klasskamrat och bjöd in mig till bröllopet. Jag förstod genast utifrån hennes fästman: han kommer att bli min, om jag bara vill. Nu är Yana på mammaledighet med sitt barn, och hennes man springer till mig och berättar hur trött på familjelivet han är. Jag lever för mig själv, allt passar mig. Jag tycker inte synd om Jan ”.

jag vill inte jobba

Inga, 23 år gammal: ”Föräldrar säger alltid att du måste studera, du måste arbeta. Vad händer om jag är uttråkad av allt detta? Varför måste en kvinna ploga? Jag har dansat sedan åttonde klass, arbetat med min figur, jag kommer inte ens ihåg hur kakorna smakar, jag har en strikt diet. Jag vill leva rikt, flyga utomlands, som till mitt hem. Nu har jag något liknande vävstolar. En man dök upp, han är inte ryss, han har en fru och barn. Han hyrde mig en lyxig lägenhet, jag jobbar inte, han ger mig pengar att leva. Till exempel firade jag detta nyår i Schweiz, jag åker snart till Thailand. Det enda negativa är att han är mycket svartsjuk ”.

Jag älskar så mycket att jag är redo för vad som helst

Maria, 24 år: ”När jag gick mitt tredje år på universitetet fick vi en ny lärare. 35 år gammal, mycket charmig. Jag insåg: Jag gillar det faktum att han inte är som mina kamrater. Jag såg att han skiljer mig från andra studenter. Det finns inget att säga om mig, jag blev bara galen av hans tecken på uppmärksamhet. Jag visste att han hade en fru och en son. Men jag tänkte inte alls på det, det verkade för mig att de fanns någonstans i ett parallellt universum. Jag älskar honom, vi mår bra tillsammans – det är allt jag visste.

Nu har jag redan tagit examen från institutet och arbetar. Allt skulle vara bra, men vår ”kriminella” romantik fortsätter. Och jag känner mig trött. Alla helgdagar, alla helger en. Det är synd när du inser att din älskade gömmer dig och aldrig kommer att gifta dig med dig. Jag försökte bryta upp med honom många gånger, men jag har inte tillräckligt med uthållighet – jag är för knuten till honom. ”.

Inte vi sådana, livet är sådant

Oksana, 43 år gammal: ”Jag är konduktör, han är tågchefen. Allt började för länge sedan hos oss, sådan ”kärlek på hjul”. Han har en familj. Jag är ensamstående mor, frånskild. Mamma hjälper mig att uppfostra min son och dotter. Min uppgift är att tjäna pengar. Tja, min låter dig pruta med alla möjliga saker på flyg, täcker mig. Och jag är på flykt som fru, i alla avseenden. Så han är i allmänhet en normal, snäll man. Jag tänker inte på hans fru, jag har ingen ånger. Inte jag, så han skulle ha haft en annan, vad är skillnaden? Men jag måste överleva ”.

Varför inte?

Regina, 25 år gammal: ”Jag tror det: om en kvinna inte kan behålla sin man är det hennes eget fel. Eftersom en man letar efter sex på sidan betyder det att något saknas i familjen. En fantastisk man bor i min entré, en kirurg. Hans fru är en malblek, alltid med blå cirklar under ögonen, näsan snusar. När vi träffade den här läkaren på landningen hade jag just återvänt choklad från söder, pressen under ett kort ämne spelar. Jag kommer aldrig att glömma hur han såg på mig. Och nu kommer han till mig på lur, så fort han smyger ut ur huset. Vi pratar inte om framtiden. Varför behöver jag dessa bojor i form av en ring, han är helt min ”.

Älskar två

Veronica, 29 år: ”Jag älskar min man, jag mår bra med honom, bekväm, lugn. Men mina känslor för min älskare är också starka. Detta är mer än passion. Vi pratar i timmar, går på utställningar och teatrar, min man gillar inte allt detta … Jag förstår att jag gör fel, men jag kan inte hjälpa mig själv. ”.

Expertutlåtande

Olga Krainova – författare, TV-presentatör, grundare av Good Wife School of Women’s Wisdom:

Kärlekstriangeln är mycket känsligt i sig. Men om detta berör dig personligen är det dubbelt akut. Och om det är klart vad en fru ska göra i denna situation, och det finns mycket råd, vad ska då en tjej göra som dras in i ett förhållande med en gift man? Jag förstår att de flesta kommentarerna kommer att vara som ”vi behöver bränna de skamlösa på bålen”, men låt oss försöka lista ut varför flickor i allmänhet går med på rollen som älskarinna.

Den första anledningen är låg självkänsla.

Nej, naturligtvis, den här tjejen är vacker, välskött och förförisk. Och från utsidan kan ingen tänka att en sådan diva kan ha rädsla i hennes huvud. Faktum kvarstår dock. Genom att gå med på att spela rollen som ”andra violin” kommer en kvinna inte att vara den första i en mans liv och att anpassa sig till vissa olägenheter. Obehag för dig själv och bekvämlighet för en man. Du kan till exempel inte ringa på kvällarna, på helgerna, du kan inte visa dina känslor offentligt framför vänner och ömsesidiga bekanta. Och om det till och med är till och med trevligt och spännande att vara en sådan hemlighet, blir det efter ett tag förödmjukande, för känslan av att du döljs eller skäms är överväldigande. Emellertid fortsätter älskarinnan att uthärda allt detta. Frågan är varför? Svaret är enkelt. För att hon inte kan tro att någon verkligen kan älska henne så mycket att de kan göra henne till en del av sitt liv. Troligtvis sträcker sig denna osäkerhet från barndomen. Eller från tidigare erfarenheter. Något underminerade denna flickas förtroende att hon var redo i många år att spela den förödmjukande rollen som en ”krycka” som en man litar på så att det skulle bli lättare för honom att gå på familjen. Hans familjeliv.

Den andra anledningen är materiell

Många flickor går med på rollen som älskarinna, eftersom ett visst villkorligt avtal ingås mellan henne och mannen: hon ger sin skönhet, ungdom och enkel kommunikation i utbyte mot lite stöd. Glöm inte att många tjejer kommer till huvudstaden som behöver betala för en lägenhet, studera och bara vill klä på sig. Och i det här fallet är en man som hjälper till att lösa materiella problem det första de vill hitta själva när de kommer till den här staden. Problemet är att detta förhållande släpar, flickorna vänjer sig vid ”fri ost”, och när de borrar sina män är de inte beredda på livet. Medan de träffades och fick massor av gåvor och stöd, trodde de felaktigt att detta alltid skulle vara fallet, och de hittade aldrig sin egen finansieringskälla, till exempel ett bra jobb som täcker alla deras kostnader. Och då kan sådana tjejer leta efter liknande relationer för sig själva, men med en mer uttalad materiell komponent. Vad gränsar till det äldsta yrket.

Den tredje anledningen ligger i önskan att på något sätt koppla in ensamhetens hål i ditt liv.

Tills den perfekta prinsen möts kommer åtminstone ett tillfälligt alternativ att göra. Och detta tillfälliga alternativ, som möjligt, enligt schemat, strängt på vardagar på kvällarna, ger henne sin vård och en känsla av behov. Detta är också ett mycket farligt motiv, eftersom flickan vänjer sig sin egen annans man, blir kär i honom och istället för att spendera energi på att hitta en lämplig kandidat, spenderar hon all sin fritid på honom, hennes älskade. Det finns bara ett råd till tjejer som befinner sig i en sådan situation: så mycket energi som du spenderar på hemliga möten, förföra och skapa överraskningar för någon annans man, underhålla honom så gott du kan, spendera på att träffa en man som älskar dig av hela ditt hjärta , vill starta en familj med dig och få barn. Inga heta nätter med en främlings man kan jämföra sig med smärtan när du är ensam med en kudde på semester, och din man med sin familj gläder sig över de växande barnens framgång. Hitta din själsfrände, ta hand om den och du behöver inte dela den med någon.