Jag trodde att jag gifte mig, det visade sig att jag hade ett barn

Jag trodde att jag gifte mig, det visade sig att jag hade ett barn

Innehåll

Hur man lär sig att skilja mellan en mogen man och en ryggradslös pojke. Och är det möjligt att återutbilda ett man-barn?

Hur man känner igen?

Varje tjej drömmer om att gifta sig. Eftersom varje tjej har fått höra av sin mamma sedan barndomen hur bra det är att gifta sig. Mamma förbereder flickan för familjelivet, lär henne att vara älskarinna, ta hand om sig själv och andra användbara små saker. Mamma berättar hur en bra man ska vara för att fungera som en stenmur.

Flickan växer upp, gifter sig och sedan visar det sig att hennes mamma har lurat henne hela sitt liv, för hon hittar inte ens en vägg utan till och med en liten tegelsten i sin make. Bekant?

Nyligen har fler och fler mänskliga män observerats som har intagit en intressant position i livet: fysiologiskt blir män, moraliskt fortsätter de att vara i en älskad barndom. Detta är förståeligt, eftersom ansvaret för ens eget, och ännu mer för någon annans liv, är vansinnigt tröttande. Så varför bry sig om att bevisa något för någon, när det är så bekvämt att låtsas vara liten och vänta på att molnen lyfts av någon annans händer?! Ändå hävdar dessa individer i vissa ögonblick att de är vuxna och till och med skapar en familj. Men de räcker inte länge.

För att åtminstone något förstå vem du har värmt på bröstet – en man eller en pojke, svara bara ärligt på frågorna.

1. Hur många av er bestämmer hur ni ska tillbringa helgen?

2. Vem påminner vem om att det är dags att göra nästa reparation, betala räkningar, planera en semester etc..

3. Vilken av er använder dagboken?

4. Vem tjänar mer?

Om du svarade ”Han” eller ”Båda” på de flesta frågorna gäller inte allt som skrivs nedan för dig. Om de flesta av dina svar är ”jag” – grattis! Mannen i ditt hus har ännu inte blivit en ”pålitlig axel” och en far till en familj.

Var finns?

Det finns flera platser – inom och utanför huset – där manliga pojkar brukar bo.

På soffan

Det här är samma anekdotiska fall om män och deras favorit horisontella position med en öl och en fjärrkontroll. Ibland med en tidning. De tas till denna livsmiljö med en förvärrad oförmåga i allt som rör hemmalivet. Samtidigt är de mycket förolämpade när du försöker flytta dem eller pussla dem med begäran om hjälp med hushållsarbetet..

Vid datorn

Män som brinner för spel eller söker arbete tillbringar sin tid här. Det är enkelt: att vara en ”tridesh” -viking och leda en armé motsvarar självbekräftelse. Och om du då och då låtsas att du studerar arbetsplatser kan du skicka en person som tar ansvar för sin framtid. Och alla lämnar dig ensam.

I nattklubben

En hel skara pojkar, medvetslösa, skakar kroppsdelar, samlas med bara ett syfte – att bevisa för sig själva att de på detta sätt får värdefull livserfarenhet. Det här är en slags strid, en cockfight, där vinnaren är den som inte kunde komma hem från klubben själv, och förloraren är den som inte har något att berätta för vänner om nattens äventyr nästa dag.

Fiske

Detta är ett slags paradis för män som kördes från soffan och skickades för att hämta mat. Från fiske kan du komma utan fisk, det viktigaste är att han var där och gjorde allt han kunde. Hur han gjorde det är historien tyst.

I köket

Åh nej, de är inte här för att laga middag eller diska. De äter uteslutande här. Allt! Och då måste du släppa frasen i tid: ”Köket är inte en plats för en man” – och driva dig stolt i soffan eller till datorn.

Framför spegeln

Det är mycket viktigt för sådana kamrater att förverkliga sin idealitet och unikhet. De spenderar mycket tid på att förbättra sitt utseende och kommer inte (i princip) att höra om jordiska problem som de inte förstår. Ledsagare av denna typ av omogna män bör förbereda sig, för snart kommer de att få kritik och mycket osmickliga kommentarer. Det kan bara finnas en sol!