Hur man har sex hela natten

Hur man har sex hela natten

Gör frasen ”vi älskade hela natten” avundsjuk eller misstrovande? Många är skeptiska till en sådan händelse. Men bara för att de anser sig vara oförmögna till en sådan prestation. Det finns faktiskt inget komplicerat med det. Se själv med kvinnodagstips.

Låt oss först se varför detta är svårt. Lång oavbruten sex är karakteristisk för två kategorier av medborgare: mycket unga människor och par som just har börjat en relation. Både det verkar som om partnern bör njutas omedelbart och eventuellt för framtiden. Sedan kommer mättnad, insikten kommer att den här personen alltid är där, att du kan ha sex med honom när som helst.

Ju längre förhållandet är, desto mindre relevant blir sexmaraton. Men om paret placeras i extrema känslomässiga förhållanden (sådant kan vara budskapet om den kommande flera månaders affärsresa) kommer det inte att finnas någon gräns för passionen. Och ingen av deltagarna i processen kommer ens att tänka att morgondag är på jobbet och att ”sex hela natten” är en ansträngande ockupation..

Välj tid

Det är osannolikt att du kommer att kunna ordna en kärleksnatt under arbetsveckan – du blir störd av tankar om morgondagens möte och fruktar att du kanske inte får tillräckligt med sömn. Och det finns inget förkastligt i detta – för att må bra måste vi sova minst 6 timmar om dagen. Semester och semestrar är perfekta, men i avsaknad av dessa kan långvarigt sex planeras för natten från fredag ​​till lördag eller från lördag till söndag. Det viktigaste är att du inte behöver gå upp tidigt och göra några ansvarsfulla affärer tidigt på morgonen: det gör det lättare att slappna av.

Koppla bort dina telefoner – världen kommer på något sätt att överleva utan dig i 12 timmar. Se till att vänner eller släktingar inte plötsligt kommer till dig. Och om någon ringer till intercom, låtsas att du inte är hemma. Låt alla tro att du gick på bio.

Förbered rummet

Det är inte värt att radikera om lägenheten, men det är vettigt att arbeta lite på interiören. Täck över fönstren, tänd ljus, sätt uppstoppade djur i garderoben super kamagra sverige. Låt ditt rum låtsas ett tag att det bara skapades för sex. Plyschkatter och björnar kommer lätt att förstöra bilden..

Minimera irriterande faktorer: om det är täppt, sätt på fläkten, om det är varmt, stäng balkongen, om grannarna är bullriga, sätt på musiken. Förresten, det behöver inte vara slö och avslappnande: en del Papa Roach kommer att lägga till aggression och passion för dig.

Vattenresurser

Det är mycket viktigt att ha vatten till hands under kärleksspel. Under sex förlorar kroppen mycket vätska. Brittiska forskare har beräknat att kroppen under en halvtimme samlag förlorar lika mycket vätska som när den springer i tre kilometer. Därför måste tillståndet för vattenbalans övervakas. Annars kommer kroppen att drabbas av uttorkning, och du kommer att drabbas av trötthet, och i detta tillstånd kommer inget sex att behövas. Drick därför vatten: kärlek före lektionen, under och efter. Detta gör att du kan hålla dig tonad och fortsätta så länge du vill..