Hur man blir önskvärd

Hur man blir önskvärd

Innehåll

Fem enkla herrtips från fotografen Alexander Myasnikov hjälper dig att vinna din mans kärlek

1) älska dig själv för vem du är

Tro dig själv att du är önskvärd och värd kärlek. Män kommer omedelbart att märka detta – de lockas av kvinnligt självförtroende. Om du känner dig sexig och attraktiv, kommer en man att känna denna attityd mycket snabbt. Vikt och extra pund, hårfärg och längd, bröst- och midjevolym spelar ingen roll. Det är bristen på självförtroende och känslan av underlägsenhet som hindrar en kvinna från att känna sig sexig och avvisar herrar.

2. Le – en dold kamera filmar dig!

Och när du inte skjuter, le också. Lita på mig: ett attraktivt leende är väldigt, väldigt sexigt! Nästan lika bra som ett varmt utseende och en mjuk röst. Leende är mycket viktigt för förförelse. levitra. Du vet hur man skrattar vackert – tänk på att du har halvt dämpat en man. Utseendet på en sexig kvinna är djup, djärv nog men inte trotsig. I allmänhet bör mod vara märkbar i en sexuell kvinnas beteende, men i inget fall vulgaritet.

3.Touch!

Kvinnlig beröring är mycket viktigt. Du kan röra vid en mans hand medan du pratar, som om du vill betona din tanke. Glöm inte avslappnade detaljer: de säger diskret mycket. När du pratar, sitt närmare mannen, visa ditt intresse, böj dig lite framåt när du pratar.

4. Tala!

Det är också mycket viktigt i vilken röst och hur du talar. Rösten ska vara mjuk och lätt. Du ska inte prata och ”somna” under en konversation, om du vill verka sexig – allt är bra med måtta. När du pratar, sitt närmare mannen och visa ditt intresse.

5. Hitta dig själv

En kvinnas sexualitet antyder kvinnlighet snarare än skönhet. När allt kommer omkring hade många damer som blivit erkända sexsymboler inte och har inte yttre skönhet, och män tycker att de är ovanligt sexiga. Deras hemlighet ligger i den mycket glädje som många skönheter saknar. Det finns en sådan känsla i alla, du behöver bara hitta den.

  • bli önskvärt för en mans man den mest feminina

Kommentarer

  • om projektet
  • Kontakter
  • Reklam
  • Mediakit
  • Villkor
  • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):