15 tecken på att du inte är kvinnan i hans liv

15 tecken på att du inte är kvinnan i hans liv

Innehåll

Den mest brinnande frågan i en kvinnas liv: ”Älskar hon eller inte?” Det verkar som att han kallade mig kärleksfullt och kramade mig, tog mig på bio och gav buketter, men ormen av tvivel naggar fortfarande på mig. Känner en kärande för hand och hjärta kärlek? Ska du blindt lita på allt som en man säger, lovar och gör? Hur man förstår att han inte har blinkat varma känslor utan har sina egna mål?

1. Ständigt upptagen, letar inte efter möten och håller avståndet ensam

Han försöker inte vara med dig hela tiden. Om en man älskar kommer han att hitta många anledningar att vara med. Dessutom bör damen uppmärksammas om mannen håller sitt avstånd ensam – undviker blick, vänder sig bort, försöker sitta längre bort eller inte vill hålla konversationen igång. Analysera situationen: har han möjlighet att kommunicera oftare, att vara närmare?

2. Han bryr sig inte om vad som händer med dig

Det spelar ingen roll om du har ett obehagligt möte eller förfarande, ett operationsrum eller en resa till tandläkaren är i horisonten. Från en man kommer bara ”jag sympatiserar, kära”. Om du klagar för aktivt kommer han att erbjuda att ge pengar för läkemedel, men oroar dig inte.

Han är inte alls orolig för dina problem, om de naturligtvis inte påverkar honom. Mamma blev sjuk eller din favoritkatt dog? Och vad bryr han sig om dina problem? Hur kan du dyka upp på ett datum med ett upprörd ansikte eller vara sen till lunch. Han kan lugnt titta på dina tårar. Han kommer inte ångra sig och trösta sig, kommer inte att blossa upp och kommer inte ens skrika. Fortsätt att äta biff, titta på en match eller spela ett annat skjutspel.

3. Är aktiv på sociala medier, men har fortfarande inte lagt till dig som vän

Du verkar ha kommit in i en mans liv, men faktiskt växlar du från fot till fot och står i dörröppningen. Cavalier introducerar dig inte till vänner och släktingar, lägger inte till dina vänner i sociala nätverk. Hur representerar han dig när du träffar vänner? ”Katya” eller ”Min flickvän”? Eller kanske anser han inte att det är nödvändigt att presentera alls eller är generad av ditt företag?

4. Han tillbringar mer tid på telefonen än med dig

Även om vi tillbringar mycket tid på sociala nätverk är det helt enkelt anständigt att välja mellan en älskad och ett flöde på Instagram. Om han tillbringar för mycket tid i telefonen med dig, bör du åtminstone prata om olämplig avskiljning..

5. Han är inte avundsjuk alls

En kärleksfull man är aldrig likgiltig, därför är svartsjuka en del av kärleken. Om han inte är avundsjuk på dig för någonting, inte för en hund, inte för sociala nätverk, inte för arbete, inte för din bästa vän, är det en anledning att tänka på allvar..

6. Han ser dig som en vän

Om din kommunikation är rent vänlig är han inte intresserad av dig. Om en man är passionerad kommer han definitivt inte att vara vänlig. Ta en närmare titt på hans sociala beteende. Kanske är han lika söt och vänlig mot alla. Om han beter sig på samma sätt med vänner, kollegor eller bara bekanta kan du ha identifierats i en av dessa listor..

7. Han avbryter planer utan att erbjuda ett alternativ

Du skriver alltid och ringer först, och på hans konto finns det bara långa pauser. Eller kanske tillåter han sig att helt ignorera dig? Han försöker inte vara där när du behöver. Att avbryta ditt möte gör inget nytt möte. Och naturligtvis är han inte alls intresserad av var du plötsligt försvann..

8. Han berättar om andra kvinnor

Han är inte alls blyg för att berätta om kärleksaffärer med andra kvinnor. Historiens tidsålder är helt irrelevant, men om det hände honom igår är spelet inte värt ljuset alls. Det är väldigt sorgligt om en man också tillåter sig att flörta med andra damer framför dig. En kärleksfull gentleman kommer inte att oroa sig hjärtans dam med hopplös flirta, möten med gamla vänner och tvivelaktig korrespondens på sociala nätverk.

9. Han ger upp intimiteten

Nästan ingen man kommer naturligtvis att försumma intimiteten med en kvinna om han alls ser en kvinna i den här mannen. Tro inte på en mans kärlek om han är redo att dela en säng med dig inte mer än en eller två gånger i månaden.

10. Han gör inte fina saker.

Om en man har ömma känslor för en kvinna, kommer han säkert att försöka behaga henne, även i små saker. Tillgiven ord, uppmärksamhet, hjälp i vardagen, olika eftergifter – allt detta talar om gentleman’s love. Men likgiltiga män anser att sådana små nöjen är ren dumhet..

11. Han visar inte känslor och planerar inte framtiden.

Om en man inte visar sina känslor ens privat och inte planerar framtiden med dig, även om du har träffat i flera år, är det en anledning att tänka noga. Naturligtvis är individer som bekänner sin kärlek och målar sin smekmånad på ett andra datum också värda att frukta. I det första fallet ser mannen dig inte som en framtida fru, och i det andra är han helt enkelt inaktiv. Naturligtvis kan han vara en tillfällig total alkoholist, försöka få dig att bli kär i sig själv så snart som möjligt, eller till och med ringa dig så att de inte springer iväg med nästa binge.

12. Han lyssnar inte på dig

Inspirerad av känslor lyssnar en man vanligtvis på sina älskades tal med genuint intresse. Även om du berättar om historien om din flickväns extremt misslyckade resa till hudläkare för tionde gången, kommer han att låtsas att han är mycket intresserad. Om den som söker hjärtat inte älskar dig, kommer han att klippa av vid första ordet och säga att han är extremt trött på dina meningslösa historier.

13. Han sparar på dig

Även om en man är en född curmudgeon, efter att ha blivit kär, är han redo att spendera berg av guld på en kvinna. Om han är ledsen att spendera till och med 50 rubel, betala för din biljettpris, kanske han egentligen inte behöver dig..

14. Han svarar i monosyllablar.

Om frågan ”Hur mår du?” du får ett monosyllabiskt svar, inte en ömsesidig fråga, mannen vill troligen inte prata med dig. Om situationen upprepas från dag till dag bryr han sig inte alls om dig.

15. Att inte sträva kommer att göra ditt liv enklare.

Män måste ta hand om dem som är svaga, särskilt om denna person är kär för dem. Det är så de är ordnade. Tidigare kämpade riddarna med fiender för damernas ära, idag har de hittat många andra sätt att hjälpa sin älskade. Naturligtvis, om du älskar en tjej.