7 skäl till hans olämpliga beteende efter att ha slutit

7 skäl till hans olämpliga beteende efter att ha slutit

Familjelidelser genom en manlig psykologs ögon.

Kinesisk visdom säger: ”Om en man vill ha ett förhållande med en kvinna och hon inte vill ha dem, kommer det inte att finnas något förhållande. Om en kvinna vill ha ett förhållande med en man, men han inte vill ha dem, kommer sannolikt förhållandet att äga rum. ” Detta gäller både äktenskap och att manligt beteende är tillräckligt. Därför bör minst fem av de sju förutsättningarna för en mans olämpliga beteende efter avsked tillskrivas en kvinnas olämpliga beteende..

Alexander Puzyrev

Doktorsexamen i psykologi, doktor i filologi, certifierad specialist i integrativ psykologi, akademiker vid International Academy of Psychological Sciences

1. ”Fel man”

Skrattar du åt din flickvän som kontrollerar om en ny pojkvän passar henne? Men förgäves. Bättre att följa hennes exempel, rekommenderar psykologer.

– En kvinna valde felaktigt initialt ”fel”, inte ”hennes” man. Om två personer inte passar varandra i psykotyper kommer de oundvikligen att delas, och det är osannolikt att detta kommer att gå lugnt och vackert.

2. Förhållanden efter upplösningen

När du lämnar måste du lämna och sätta en djärv punkt i slutet. Detta är den gyllene regeln. Inget ”vänskapskön”, fester med gemensamma vänner (åtminstone för första gången tills passionerna avtar) och att bo tillsammans.

– Kvinnan är säker på att förhållandet är över och det finns inget att oroa sig för, men hon blinkar ständigt framför hennes ex-pojkvän. Och detta provar honom till olämpligt beteende.

I ett sådant fall – om förhållandet slutar – är det säkrare att fatta ett bestämt beslut att bryta upp och vidta åtgärder.

3. Många partners

Vi måste säga adjö till polygamidrömmen eller följa strikt sekretess.

– En tjej upprätthåller relationer med två eller flera män samtidigt och uppfattar detta förhållande som kärlek. Nästan vilken man som helst som får reda på detta kommer en sådan situation att leda till ett tillstånd av otillräcklighet..

4. Intrusion

En annan gyllene regel för livet: ”Allt som var i Vegas kommer att förbli i Vegas.” Oavsett hur mycket du vill diskutera detaljerna i ditt personliga liv med dina flickvänner eller som hämnd för att berätta saftiga detaljer om ditt ex, är det bättre att inte göra detta. Lita på experterna.

– Manipulation, ibland når nivån på avsikt eller till och med hot att publicera några viktiga aspekter av ditt exs liv. Det finns många nyheter om beklagandet av sådant kvinnligt beteende för en kvinna på Internet..

5. Rädsla för våld

– Konstigt nog kan det verka, men en kraftfull faktor i en mans olämpliga beteende är flickans rädsla för att han kommer att orsaka hennes fysiska smärta. Enligt lärdomarna i victimology letar våldtäktsmannen inte efter offret utan offret letar efter våldtäktsmannen. I sådana fall, om det inte finns någon önskan att bli offer för omständigheter, kan man inte göra utan psykologisk hjälp från en kvalificerad psykolog..

6. Plötslig separation

Förutom att du ska lämna honom, är det bättre att gradvis förbereda din partner i förväg, för din egen säkerhet..

– Plötsliga nyheter om ett uppbrott kan framkalla aggression och olämpligt beteende. Detta kan till och med hända någon som i det vanliga livet kan styra sina handlingar. Därefter kan en man allvarligt ångra vad han gjorde, men just nu kan han helt enkelt inte kontrollera sig själv.

7. Otillräcklig man

Kanske har din pojkvän alltid varit lite galen, du visste bara inte om det.

– Sist men inte minst är förutsättningen att en man inte initialt är redo för adekvat beteende (hänvisar till typerna paranoid, hysterisk, inhemsk, kritiker, upptagen, tyrann, självisk etc.)

Låt mig påminna dig om Vasisualia Lokhankin från ”The Twelve Chairs” (typ Hem):

– Så det är vem du lämnar mig med! Du vill njuta av lust med honom. Vargen är dessutom gammal och äcklig!

Lokhankin uppskattade sin sorg och märkte inte ens att han pratade med iambisk pentameter, även om han aldrig skrev poesi och inte gillade att läsa dem.

– Vasisual! Sluta clowna, sa hon-vargen och knäppte på påsen. – Titta vem du ser ut.