Lektioner i förförelse utan ord

Lektioner i förförelse utan ord

Innehåll

Förmågan att förföra utan ord verkar som en sällsynt gåva idag. Under tiden är det han som ligger i hjärtat av den plötsligt blinkande passionen. Några lektioner om förförelse för dem som inte vill vänta på sin lycka

19 oktober 2007

Den som försökte hitta sitt öde på en dejtingsajt förr eller senare var tvungen att ta itu med ett konstigt fenomen. Även om allt går extremt bra på Internet måste du bara se författaren till roliga ”chatt” -anmärkningar i köttet – och hoppas på en lycklig framtida kollaps. Har du lagt märke till att platserna som är avsedda för att ansluta ensamma hjärtan inte bara bidrar till konversationer: hög musik, ett begränsat antal soffor och stolar … Det återstår bara att gå i full stridsberedskap, som någon katt som försöker locka uppmärksamheten hos de mest kaxiga katt. Och intressant, det fungerar oftast! Så mycket som vi skulle vilja tro att vi skiljer oss från djur i en mer subtil mental och mental organisation, i verkligheten är situationen något annorlunda..

Tjejer, se!

I hemlandet ”Sex and the City” har en ny trend uppstått och blivit starkare, vilket i stort sett har ersatt den berömda snabbdating som kallas speed dating. Om du vill att det ska slå rot i din metropol, kom ihåg det nya engelska ordet eye-gazing och gå till www.eyegazingparties.com Principen förblir densamma: en parad av kandidater som har två minuter på sig att tycka om varandra. Men samtidigt händer allt i absolut tystnad. Människor tittar bara i varandras ögon och (åh, mirakel!) Lämna rummet med ett telefonnummer i fickan. Om utbyte av frågor och svar när du försöker lära känna varandra är mer som en intervju för en ledig befattning, är det två minuter med tysta blickar som räcker för att skapa äkta intimitet. Den genuina intensiteten i denna ömsesidiga skanning sliter av maskerna och avslöjar personligheten hos alla som vill lära känna varandra: den här är stängd, den här är cynisk, den här är ädel och den här är uppenbarligen ökänd. Här är svaren på de viktigaste frågorna..

Kontakt!

Så mycket som vi skulle vilja tro att vi skiljer oss från djur genom en mer subtil organisation, i verkligheten är allt annorlunda..

De som inte avvärjer sina ögon, fångar någons blick, vet väl hur spännande det är – ofta mer än sex. Vad får oss att glömma allt, för första gången titta på någon annans ”själens spegel”?

Konstigare på gatan. På vägen till jobbet eller på kontorgången, på tunnelbanan eller på vägen till snabbköpet märker du plötsligt någons ansikte. Du vet inte absolut någonting om den här personen! Och ändå räcker en flyktig blick för att ständigt tänka på honom dag och natt och till och med, vilket aldrig har hänt dig förut, att annonsera i tidningen, bara för att hitta hans spår..

Vad hände? Det var bara att 1/10 sekund räckte för att du skulle kunna uppskatta det. Enligt forskare från Princeton University är detta exakt hur mycket hjärnan behöver för att få ett intryck av ansiktet den ser för första gången. Denna förmåga kom till oss från avlägsna förfäder med sin kraftfulla överlevnadsinstinkt. Det är första intrycket som lämnar det djupaste avtrycket och aldrig passerar, oavsett vad som händer härnäst..

Nattklubbar

När du korsar dansgolvet märker du plötsligt en person som stirrar på dig och skamlöst undersöker dig från topp till tå. Du rodnar och går vilse.

Vad hände? Han har accepterat dina tysta anropssignaler. Förmodligen spelade du, utan att du förstår det själv, en hel föreställning. De lyfte snabbt upp ögonbrynen (detta är en lugnande signal: ”Jag är inte farlig och har inget emot att komma i kontakt”) och höll sedan blicken i två eller tre sekunder innan de sänkte ögonen. Eftersom den genomsnittliga mannen är en tung klättring krävs flera samtal av den här typen innan hans rovinstinkt sparkar in. Och då börjar han bokstavligen sluka dig med sina ögon. Döm inte honom hårt! Du gör detsamma, det är bara att kvinnor har bättre perifer syn, och det är lättare för dig att se alla detaljer av intresse på den luriga. Det viktigaste är att du till följd av denna granskning faktiskt har kommit överens om allt. Det återstår att lära känna bättre.

Första dejten på en restaurang

Du sitter vid ett bord mittemot en riktig stilig man. Och även om du praktiskt taget inte vet något om honom, förstår du redan att du kommer att tillbringa natten i hans armar. Och du kommer att ha något att komma ihåg.

Vad hände? Dina elever har gett dig bort. Du gillade killen och de expanderade utan att fråga om ditt tillstånd. Förresten gör eleverna detta varje gång du upplever vissa trevliga känslor, till exempel, plockar upp ett barn eller smeker en katt. Din beundrare fångar signalen och svarar på samma språk, det vill säga utvidgar sina egna elever, vilket ytterligare bidrar till den övergripande positiva attityden. I dessa lyckligaste ögonblick är det bättre att inte låta sig röra med samtal. Några meningslösa fraser räcker för att komma till närmaste säng på autopiloten.

Idyll med en utlänning

Medan du njuter av en semester i något avlägset och vackert land faller du in under en förtrollning av en söt aborigin – en Copacaban-surfare eller en herde i Karpaten. Detta följs av en tyst scen utan vittnen.

Vad hände? Du litade på din instinkt – föll för utseende. Och de gjorde rätt! I avsaknad av objektiv information valde du en partner för sin charm och naturliga data, vilket inte på något sätt minskade dina chanser att hamna bland de tio bästa. Förresten kan denna princip tillämpas närhelst det är nödvändigt att prioritera en eller annan kandidat, vare sig det är en röst i duman eller valet av en advokat. Vilken älskare.

Tystnad! Fotograferingen pågår!

Författare till världens bästsäljare “New Body Language. Utökad version »Allan och Barbara Pease kunde inte ignorera en så viktig kvinnlig konst för kärlek som förmågan att få ögon.