Lär dig att korrekt ”kasta bort” obsessiva killar: 10 fraser som hjälper

Lär dig att korrekt ”kasta bort” obsessiva killar: 10 fraser som hjälper

Anledningarna som tjejer använder för att stoppa onödig bekantskap, kommenterar psykologen Samara Yulia Kuznetsova.

31 oktober 2016

1. Du är en bra kille, det är synd att vi inte träffades tidigare innan jag gifte mig.

– Inte en dålig fras för dem som inte vill förolämpa personen som är intresserad av dig. Men det kan ge hopp eftersom det innehåller en dubbelbindning. Det finns män för vilka en gift dams officiella status inte är ett hinder för dejting.

2. Okej, låt oss lära känna varandra. Jag är bara lite upptagen just nu. Ring tillbaka om ett år.

– Tänk om han ringer? Vad händer då? Jag kan föreställa mig hur förvånad du kommer att bli när du hör den knappt igenkännliga (om allmänt igenkännliga) rösten från en slumpmässig medresenär, som en gång i kylan väntade förgäves på en spårvagn och gav sitt telefonnummer av frustration.

3. En dag kommer du att förstå att detta är slutet. Och detta blir början.

– Varje fras som är obegriplig från första gången framkallar en sak: var noga med att klargöra dess betydelse. Även om du dumpade henne som Zorro, viftade med manteln och gömde sig i stormarknadens tarmar, kommer killen säkert att följa dig. Han kommer definitivt att vilja veta vad du menar..

4. Jag har redan en pojkvän, han har nyligen återvänt från armén, från de luftburna trupperna.

– Helst bör frasen skrämma gentleman. Men tänk om han själv tjänstgjorde i de luftburna styrkorna? Fallskärmsjägarnas broderskap är mycket starkt, och därför kan sådan information intressera pojkvännen ännu mer och kommer säkert att leda till en detaljerad fråga: ”Vem? Var? Har avdelningschefen fortfarande en enörad hund? ”

5. Okej, låt oss träffas. Kom till mig imorgon kväll, jag presenterar dig för dina föräldrar, make, barn …

– En sådan fras kommer definitivt att kyla häftigheten hos alla motbjudande beundrare som vill få din uppmärksamhet. Ett bra sätt att plötsligt bryta av onödig kontakt.

6. Var bara inte förolämpad, du kommer fortfarande att träffa en tjej som kommer att älska dig …

– Detta sägs vanligtvis av tjejer som är vana med att be om ursäkt för att de måste sätta samtalspartnern i en besvärlig position. Att höra detta är obehagligt, men frasen skadar fortfarande inte den maskulina fåfängan. Det finns en undertext i den: ”Det är bara att du och jag inte passar varandra, men i allmänhet gillar jag dig”.

7.Jag kommer gärna träffa dig, först nu har jag bråttom, jag måste betala min inteckning och tre lån.

– Det vore trevligt att samtalspartnern inte hittar en själsfrände i din person och inte erbjuder att slå samman sina egna skulder till ett enormt lån.

8. Du är redan fet, varför behöver du en själsfrände?

– Den här frasen låter naturligtvis roligt. Men inte för den person det riktar sig till. Det kommer garanterat att orsaka en attack av aggression i samtalspartnern. Den förolämpade herrens reaktion blir svår att förutsäga.

9. Låt mig ringa dig själv. Sedan, när ingen verkligen behöver något.

– Början på frasen är bra, du tar initiativet i dina egna händer. I det här fallet kommer ingen att tvinga dig att ringa en tvångsmässig beundrare. Såvida du inte ändrar dig, sitter ensam på långa vinterkvällar och går över i huvudet kandidater till platsen för den som kommer att lysa upp ditt liv de närmaste hundra åren. Men den andra delen av frasen kan orsaka en negativ reaktion, eftersom den innehåller förolämpningens sammanhang. Förolämpa inte en person.

10. Tyvärr, men jag vill inte träffa dig längre..

– Det mest ärliga svaret. Du kanske måste upprepa det flera gånger – till någon som inte förstod någonting första gången.