4 tips som verkligen lockar män

4 tips som verkligen lockar män

bästa potensmedlet.

Innehåll

Vackert, smart och allt, som de säger, är med dig, men det finns ingen man. Vad är fel? Vad som verkligen lockar män? bästa potensmedlet.

Vissa har inget slut på män, medan andra verkar vara osynliga. Vad är hemligheten? Varför är de så attraktiva för män? Naturligtvis finns det ingen enda nyckel för åtkomst till alla mäns hjärtan. Men det är något som många män verkligen gillar. Och detta fångar dem mer än någonting annat hos en kvinna. Detta är främst kvinnans inre självförtroende. Men det finns andra saker som inte bara gillar män utan också ökar kvinnors självkänsla och därmed självförtroende..

Victoria Frank

Personlig tillväxtcoacher, författare till utbildningen ”Att bli kär på 10 sekunder”, expert på utbildningscentret

Bryt mallen

När en man träffar en tjej går allt enligt ett visst scenario. Men så snart du visar dig ovanligt, och det kommer att haka honom. När allt kommer omkring kommer du inte att vara som alla andra, och detta skiljer dig ut. Men kom ihåg att icke-standardiserat och olämpligt beteende är två olika saker. Om du är otillräcklig kan du överraska honom, men skrämma honom mer. Allt är mycket enklare, till den vanliga frågan ”Vad heter du?” säg något som du aldrig har svarat en man förut. Till exempel heter du Irina, du säger: ”Fem bokstäver, den första jag” – a la ”Fält av mirakel”. Håller med, detta kommer definitivt att komma ihåg.

Ovanligt utseende

Återigen betyder det inte att du måste komma i en Lady Gaga-stil kostym. Bär något som skiljer dig från resten. Till exempel en hatt eller päls i en ovanlig färg. Det kan till och med vara en sele på en vit skjorta. Förresten ser det väldigt sexigt och ovanligt ut. Använd minnesvärda och färgglada kläder. Ibland gör modetrender flickor på gatan till en armé av kloner. Hur kan en man välja när alla är desamma?

Pommes frites

Ditt chip är allt du gör bra, vad du kan skryta med framför en man. Detta kan till exempel vara sång. Och du behöver inte ha rösten från Montserrat Caballe. Om du är bra på några låtar kan du gärna demonstrera det. Eller så vet du ett par vackra danssteg, visa dem. En man kommer definitivt att uppskatta det.

Ring upp

Män älskar att utmanas. Det här är inte en historia om att behöva argumentera med honom förrän du tappar pulsen. Det här är en slags provokation. Om du har en ovanlig hobby – skytte, bergsklättring, etc., fråga om han har gjort det tidigare. Be honom prova tillsammans eller lära honom. Och män älskar också spel. Spela ett spel med honom. Det kan till exempel vara ett spel ”Jag har aldrig …”. Du säger vad du aldrig har gjort. Men det betyder vad du vill prova. Börja med ljusalternativ och gå gradvis vidare till mer spännande och salta.

Mäns territorium

Män blir upphetsade när en kvinna kommer in på deras territorium. Det här är till exempel när du sätter på en mans tillbehör: slips, fluga eller en stor mans klocka. Allt detta fascinerar män och väcker särskilt intresse för dig..